Prestige GSM - reparatii specializate Apple-iPhone Bucuresti

Reparatii iPhone

Inlocuire casca

Daca ai probleme cu casca telefonului, atunci repararea sa devine o prioritate. Fara aceasta, nu mai poti efectua apeluri si, oricat de mult am folosit smartphone-ul pentru retelele sociale, optiunea de apel este esentiala. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si vom inlocui casca in cel mai scurt timp posibil.

Inlocuire microfon

Microfonul iPhone-ului tau este indispensabil pentru conversatiile de zi cu zi. Daca prietenii sau colegii nu te aud prea bine atunci cand ii suni, inseamna ca microfonul tau are probleme. Prestige GSM te poate ajuta rapid si eficient pentru inlocuirea acestuia.

Inlocuire speaker

Sunetul distorsionat al iPhone-ului tau este primul semn ca speaker-ul cedeaza.

Inlocuire mufa incarcare

Mufa de incarcare a smartphone-ului tau este esent?iala. Daca aceasta este afectata atunci telefonul tau va ramane inchis odata ce bateria s-a terminat, iar incarcarea acesteia este imposibila. Contacteaza-ne pentru a inlocui rapid mufa de încarcare cu una noua!

Inlocuire buton home

Unul dintre putinele butoane ale iPhone-ului tau este cel de home, iar daca acesta s-a defectat atunci telefonul este inutil. Apeleaza la noi pentru a-l inlocui rapid!

Inlocuire buton volum

Dacă butonul de volum al smarphone-ului tau iti face probleme atunci vino cu el la Prestige GSM. Il vom Inlocui cu unul nou, pentru ca muzica sa fie iarasi cu tine.

Inlocuire buton power

Butonul de power al iPhone-ului tau poate fi inlocuit de Prestige GSM cu unul nou, oferindu-ti o garantie de 90 de zile.

Interventii placa de baza

Daca placa de baza a telefonului iti face probleme, vino cu el cat mai repede la Prestige GSM.

Galerie foto
  • ...