Pointer Systems tractari auto Bucuresti

Tractare auto

Concediile sau munca ne poarta peste tot în România si în Europa, ne fac sa traversam orase, statiuni, sa rulam pe autostrazi sau pe drumuri forestiere, sa strabatem tara si continentul de la nord la sud si de la est la vest. Oricând si oriunde pot aparea probleme la masina, Pointer Systems fiind firma care raspunde rapid apelului de ajutor, atât în România, cât si în Europa.

Interventia se face prompt de catre profesionisti, tractarea având caracter de urgenta, serviciul fiind oferit imediat ce ati înregistrat solicitarea. Vehiculul va fi tractat în conditii de maxima siguranta, transportul asigurându-se cu autospeciale dotate cu echipamente performante.

 

Pointer Systems asigura, la pachetele de servicii Silver Plus, Gold si VIP, asistenta atât pe teritoriul României cât si în 46 de tari ale Batrânului Continent: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Irlanda, Moldova, Rusia (partea europeana), San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeana), Olanda, Ucraina, Ungaria si Vatican.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213231111; 0799304304
Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, sector 4,
Distribuie