Plus Cont - Servicii financiar contabile, Bucuresti

Infiintare Persoana Fizica Autorizata PFA

Detalii firme pfa

infiintari firme, infiintare PFA pfa, infiintare persoana fizica autorizata, infiintarea unei firme pfa Reinvent ConsultingPersoana Fizica Autorizata este o entitate fara personalitate juridica.

In temeiul dreptului la libera initiativa si al dreptului de stabilire, orice persoana fizica, cetatean roman sau cetatean al unui alt stat membru al Uniunii Europene ori al Spatiului Economic European, poate desfasura activitati economice pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege.

Persoanele fizice mentionate anterior pot desfasura activitatile economice individual si independent ca persoane fizice autorizate. Acestea trebuie sa aiba un sediu profesional pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege.

Raspunderea patrimoniala in cazul unei Persoane Fizice Autorizate (P.F.A.) se face cu intregul patrimoniu al persoanei fizice.

O Persoana Fizica Autorizata (P.F.A.) poate avea angajati.

Costurile de infiintarea unei firme pfa sunt mai scazute decat in cazul societatii cu raspundere limitata, iar evidenta contabila se tine in partida simpla.

De asemenea, costurile administrative sunt mai scazute decat cele ale unei societati cu raspundere limitata.

Acte necesare infiintare PFA 2019 - cum fac un PFA

Copie C.I.

Copie dupa dovada de proprietate (in cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul, puteti opta pentru serviciul nostru de gazduire sedii sociale)

Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) - dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit

Contract de comodat (il realizam noi)

Specimen de semnatura (se da la notar)

Procura notariala (daca doriti sa rezervam noi numele societatii/ sa depunem dosarul fizic la ONRC)

Galerie foto
  • ...