Pluri Consultants - boutique de consultanta si management al capitalului uman Bucuresti

Dezvoltare competente

Intelegem provocarile clientilor nostri si folosim eficient cunostintele si experienta dobandite in cei peste 23 de ani de activitate sa va ajutam sa fiti primii. Cu o echipa formata din consultanti atent alesi si cu o intelegere in detaliu a lumii corporate, va oferim solutii de dezvoltare care se transpun in rezultate imediat.

Serviciile de coaching oferite de Pluri Consultants reprezinta o platforma structurata de gestiune a performantei angajatilor cheie, fiind bazata pe adresarea de intrebari pentru a explora posibilitatile. Coachee-ul identifica solutii si gaseste raspunsuri explorand singur respectiva provocare. Aceasta abordare are ca rezultat un nivel ridicat de "buy-in" al obiectivelor din partea angajatului sau echipei.

O organizatie poate fi doar atat de performanta pe cat sunt liderii sai ce o conduc si o modeleaza zilnic. Noi credem ca daca va concentrati pe dezvoltarea abilitatilor si cresterea potentialului liderilor actuali si viitori dati companiei dumneavoastra cea mai buna sansa de succes.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212328688
Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 2-4, sector 2,
Distribuie