PlaseTantariInsecte.ro - Transport si montaj plase tantari insecte la domiciliu, Bucuresti

Plase tantari plisse

Plase tantari plisse sunt acel tip de plase insecte care au fost create in Japonia iar acum mai bine de 5 ani au ajuns si in Romania. Despre acest concept japonez va putem spune ca au reusit sa imbine utilul cu placul si anume au reusit sa ofere pe langa aspectul placut al acetui tip de plasa si o utilizare foarte usoara. De ce spunem acest lucru? Deoarece acesta plasa de insecte plisse este de tip evantai ( armonica ), plasa fiind special conceputa pentru a nu ocupa spatiu de deschidere sau a nu crea dificultati in utilizare.

Plase insecte plisse sunt cel mai des comandate de clientii nostrii pentru usi din pvc sau aluminiu pentru protectie impotriva insectelor, tantarilor, mustelor sau altor daunatoare pentru usi de terasa, apartament, balcon, usi glisante sau foisoare. Actionarea acestei plase de insecte plisse se face prin glisare iar plasa de insecte este stransa cu ajutorul unor ate special concepute pentru a rezista in timp la actionari multiple pentru a strange plasa in tocul propriu care are o grosime de 35 mm.

Acest tip de plase plisse nu necesita spatiu de deschidere, fiind aplicata direct pe fereastra sau usa din pvc sau aluminiu. Va mai putem spune ca aceste plase antiinsecte plisse nu se demonteaza in sezonul rece, plasa fiind protejata in tocul propriu. Profilul este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si poate fi comandat atat pe culori standard alb sau maro cat si pe orice culoare ral preferentiala precum gri antracit, wenge, stejar auriu, mahon sau orice alta culoare ral preferentiala. Plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla de tip armonic ( evantai ), este ignifuga, deci nu arde si are o putere mare la rupere.

 

Plase Tantari Plisse - dimensiuni

Ca si dimensiuni maxime de utilizare in conditii optime si sigure va putem spune ca aceste plase pot fi comandate pentru o latime impresionanta de pana la 6000 mm latime si 3000 mm inaltime. Pentru dimensiunea intr-un singur canat poate ajung maxim de 1800 mm latime intr-un singur canat. La latime maxime de 6000 mm ele pot fi comandate in 4 canate actionarea fiind facuta concomitent.

Aceste plase de insecte tip plisse pot fi comandate atat pentru usile mentionate mai sus cu actionare orizontala cat si pentru ferestre din pvc sau aluminiu cu actionare atat pe verticala cat si pe orizontala. Intretinerea acestei plase se face foarte usor, curatarea ei fiind facuta cu ajutorul unui burete, lavete umede sau pamatuf fiind foarte usor de indepartat praful mentinut pe plasa. Ce mai trebuie sa stiti ca odata cu curatenia facuta in casa, apartament, terasa sau foisor este indicat ca ghidajul din partea de jos sa fie aspirat cu un aspirator pentru a fi facuta o glisare cat mai usoara a plasei de insecte si a nu scade timpul de viata al ei fiind actionata cu ajutorul unor ate rigide dar care pot ceda din cauza prafului marunt, frunzelor sau altor factori.

Galerie foto
  • ...