Piticul Curajos - Gradinita, After School sector 3

Despre noi

Gradinita Piticul Curajos a luat fiinta in anul 2011, fiind autorizata de catre M.E. sa functioneze atat pentru nivelul anteprescolar – prescolar. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu larg, generos, in incinta unei vile situate foarte aproape de parcul I.O.R., in strada Copaceni, nr. 64, sector 3, Bucuresti.

Institutia dispune de un spatiu de joaca bine accesorizat, cu verdeata naturala si liniste. Colectivul unitatii este alcatuit din cadre didactice titulare cu studii superioare in domeniul stiintelor educatiei. Activitatile didactice fiind desfasurate conform curriculumului timpuriu 0 – 6 ani autorizat de M.E. De asemenea, oferim cursuri de logopedie desfasurate de logopedul cu care institutia colaboreaza.

Dispunem de un cabinet medical autorizat de D.S.P., unde isi desfasoara activitatea un medic specialist pediatru si asistenta medicala. Oferim, de asemenea, bucatarie proprie conform standardelor impuse de legislatia in vigoare, autorizat de D.S.V.S.A. cu bucatar calificat, meniul servit fiind unul sanatos, echilibrat din punct de vedere caloric, stabilit de medic. Dispunem de un sistem de supraveghere video, parintii avand acces la acesta.

Capacitatea institutiei este de 90 de locuri, varsta de frecventare fiind de la 1 an si jumatate pana la 6 ani – nivel prescolar.

Galerie foto
  • ...