Pietra - Dale si pavaje din piatra naturala, Snagov / Ilfov

Despre noi

Visele dvs, expertiza noastra!

Pietra este o societate romano-franceza, lider în productia dalelor si pavajelor din piatra naturala reconstituita.

Cu o experienta  de peste 6 ani pe piata constructiilor si cu un know-how însusit prin specializare în Franta, Pietra dezvolta cu mare succes sectorul dalelor si pavajelor, prin produsele inovative, marca proprie.

Dalele Pietra sunt dale produse în România, la doar 20 de km de Bucuresti, prin tehnologii de ultima ora care permit personalizarea produselor în functie de cerintele clientului, având avantajul de putea îmbraca culoarea dorita.

Calitatea în detrimentul canititatii.

Filosofia Pietra- mentinerea produsele la standardul înalt de calitate care ne-a consacrat, drept pentru care folosim întotdeauna în procesul de fabricatie cele mai bune agregate pentru ca produsele finite sa  aiba urmatoarele caracteristici:

– rezistenta la intemperii;– rezistenta la înghet-dezghet fara ca suprafata produselor sa sufere deteriorari cauzate de variatiile climatice;

– impermeabilitate crescuta;– usurinta la curatare;– suprafete antiderapante;– mentinerea  culorii  datorita colorarii în masa;

Valorile  companiei: Durabilitate; Sustenabilitate; Inovatie;

Ne alegem cu mare grija partenerii, fie ca e vorba de arhitecti sau firme de consultanta în peisagistica, amenajari si gradini, deoarece lucrarile noastre trebuie sa fie de lunga durata. Cel important, ne dorim ca dvs sa incepeti sa va bucurati de beneficiile extraordinare ale unor spatii amenajate corect.

Fie ca doriti sa va amenajati casa si gradina în stil rustic, urban, mediteranean sau asiatic gama noastra de piatra este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Dalele PIETRA pot fi folosite atât la interior cât si la exterior, pentru alei, terase, zone pietonale, de agrement, în gradina sau în jurul piscinei, fiind disponibile într-o gama variata de culori (la cererea clientului).

Adresati-va specialistilor Pietra pentru a discuta cerintele dumneavoastra si identifica împreuna produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...