Petroconstruct Group, Constructii civile si industriale - Bucuresti

Norme si standarde occidentale

Calitatea lucrarilor este rezultatul utilizarii unor sisteme tehnice moderneîn conformitate cu normele si standardele occidentaleImpreuna cu partenerii nostricare ne furnizeaza cele mai bune materiale si echipamente de constructiiacordam o atentie deosebita clientilor nostrioferind solutii moderne pentru cele mai bune constructii civile si industriale de calitate.

Distribuirea lucrarilor în domeniul constructiilor / reparatii de cai de comunicatii terestre (drumuri, poduriautostrazi) este de aproximativ 50%:- Constructii civile si industriale - 30%- Apa - canalizare - 20%.

 

Lucrari cu nivel ridicat de calitate

 

S.C. Petroconstruct Group S.R.L. are o structura de personal instruit, capabil sa efectueze lucrari de mare complexitate, în conformitate cu cerintele europene, în conformitate cu prevederile standardului SR EN-ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2008 standarde.

 

Pentru a mentine reputatia sa, compania a acordat întotdeauna o atentie deosebita a resurselor umane, în termeni de formare de calitate si de performanta a lucrarilor cu maxima responsabilitate.

 

Personalul de executie este considerata cea mai importanta forta de munca, pe care activitatea companiei noastre conta pe si care reprezinta 90% din totalul fortei de munca angajate si acopera o gama larga de activitati specifice din domeniul constructiilor.

 

 

Experienta in domeniul petrolier

 

Petroconstruct Group continua traditia companiei care a fost preluata când a început activitatea, o parte din SNP Petrom RA.

 

Organizarea santierelor existente, echipamentele, cat si experienta mare în domeniul petrolier, au ajutat Petroconstruct Grup pentru a participa impreuna cu partenerul local pentru lucrari de mecanizare, în legatura cu instalarea Wells si livrarea de echipamente.

 

De fapt, având în vedere un JV cu un partener traditional local, suntem gata sa ne alaturam cu succes la diverse lucrari pentru activitatea de proiect, de foraj si workover pentru sonde petroliere si de gaz.

 

Galerie foto
  • ...