Perfect Traduceri - Birou traduceri autorizate Bucuresti

Traduceri

TRADUCERI realizate de traducatori autorizati cu experienta, verificate de un al doilea lingvist si supervizate de specialisti in diferite domenii (juristi, medici, ingineri, economisti).

Traduceri specializate –  sunt realizate de traducatori cu experienta in domeniu: traduceri tehnice, juridice, medicale, economice, robotica, automatizari, constructii etc.

Traduceri autorizate – sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, cu aplicarea stampilei si a semnaturii. Biroul de traduceri PerfecTraduceri se angajeaza sa va ofere traduceri de calitate, care respecta termenele prestabilite.

Traduceri legalizate – Pentru traducerile de acte, iti stam, evident, la dispozitie si cu servicii de legalizare pentru: diplome, acte auto, foi matricole, certificate de nastere internationale, caziere, contracte, sentinte s.a.

Traducerile tehnice, juridice, economice, medicale, sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei; suplimentar, notarul legalizeaza semnatura traducatorului pe aceste documente (acte de studii, de stare civila, etc).

COLATIONARE – verificarea de catre un traducator a unei traduceri realizate de altcineva.

INTERPRETARIAT simultan, consecutiv, telefonic, videoconferinte, întâlniri de afaceri, negocieri, seminarii, licitatii, interviuri, evenimente sociale si altele.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771691905
Piata Mihail Kogalniceanu, Nr. 8, sector 5
Distribuie