Dalila Interior Concept - Perdele si draperii moderne si clasice Bucuresti

Saltea Performance 2

Un somn odihnitor este esential pentru o viata sanatoasa. Asigura-te ca te vei bucura de nopti lipsite de griji, investind într-o saltea de calitate. Alege o saltea potrivita nevoilor tale si vei avea parte de un somn revigorant si confortabil în fiecare noapte

Cu o structura complexa de poliuretan si material de acoperire de calitate, Performance este o alegere excelenta când vine vorba de un somn bun. Ortopedica si anatomica, ofera o pozitie corecta a coloanei în timpul somnului si relaxeaza muschii. Aceasta saltea are in componenta sa doi cm de spuma Memory. Fabricat în România.

Salteaua Performance îndeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea încheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea îl îndeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structura saltea:

Salteaua Performance este realizata din trei parti:

  • 2 cm de poliuretan Green Therm Memory HD
  • 3 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
  • 12,5 cm de Poliuretan indeformabil

Husa saltelei este realizata din tricot poliester superior si matlaseu din vata sintetica.

Grosime saltelei este de 19 cm.

Galerie foto
  • ...
  • ...