Pentagon Events Centru de conferinte, evenimente de gala Bucuresti

Evenimente private

Nuntă All-Inclusive Preturi accesibile, începând cu 63 euro/meniu. Servicii incluse Setup complet

Expertii nostri se asigură de faptul că toate detaliile evenimentului tău sunt acoperite, de la început si până la sfârsit.

Video proiectii

Vă punem la dispozitie multiple ecrane pe care puteti proiecta fisiere media pe parcursul evenimentului dumneavoastră.

Zonă lounge personalizată

Vă punem la dispozitie o zonă special amenajată unde vă puteti relaxa, o zonă de lounge personalizată după identitatea fiecărui eveniment.

Cameră la dispozitia mirilor

La Pentagon Events oferim mirilor o cameră privată care se află la dispozitia acestora pe toată durata evenimentului.

Event planning

Expertii nostri vor alcătui împreună cu dumneavoastră planul ideal în functie de specificul evenimentului, indiferent de natura acestuia.

Degustare meniu 2 persoane

La Pentagon Events puteti degusta întreg meniul evenimentului dumneavoastră pregătit în bucătăria noastră proprie.

Acces terasă nelimitat

Dispunem de o terasă spatioasă, ideală pentru invitatii care doresc să se bucure de evenimentul dumneavoastră în aer liber.

Sfesnice pentru lumânări

Aranjamentul fiecărei mese poate fi complimentat cu sfesnice pentru lumânări care vor conferi un aer aparte evenimentului.

Scenă & ring de dans

Distractia este garantată de faptul că toti invitatii se pot bucura de scena si ringul de dans ale centrului nostru de evenimente.

Servicii conexe Aranjamente florale

Evenimentul tău special poate beneficia de aranjamente florale deosebite puse la dispozitie de echipa de la Pentagon Events.

DJ & Forma?ie

Vă puteti alege un DJ si o forma?ie în functie de specificul evenimentului dumneavoastră care să asigure fondul muzical pe durata acestuia.

Transport taxi & limuzină

Pentagon Events vă poate pune la dispozitie serviciul de transport cu taxi sau limuzină până la centru nostru de evenimente.

Foto

Pentagon Events îti oferă posibilitatea de a opta pentru o echipă de fotografi profesionisti pentru ziua evenimentului tău special.

Candy & Cigar Bar

Dacă doriti un plus de rafinament sau o notă dulce pentru evenimentul dumneavoastră, ne asigurăm că aceste conditii sunt îndeplinite.

Fum greu, Artificii

Un eveniment nu este complet fără fum greu sau artificii, iar la Pentagon Events puteti opta pentru acest serviciu special.

Hostess

Puteti alege ca în cadrul evenimentului să beneficiati de hostess pentru dumneavoastră si invitatii dumneavoastră.

Video

Videografii profesionisti pusi la dispozitie de Pentagon Events îti pot imortaliza evenimentul folosind echipamente de ultimă generatie.

Cazare

Pentagon Events vă poate pune la dispozitie serviciul de cazare în Bucuresti pentru dumneavoastră si pentru invitatii dumneavoastră.

Cabină foto

Un element atât de dorit la evenimentele din zilele noastre care va asigura o sursă de distractie în plus pentru invitatii dumneavoastră.

Garderobier

Ne asigurăm că, în cazul în care doriti să optati pentru un garderobier, vă putem pune la dispozitie si acest serviciu.

Albume foto

Momentele frumoase de astăzi sunt amintirile plăcute de peste ani, iar Pentagon Events te ajută să le păstrezi într-un format unic si elegant.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771.251.554; 0772.047.611
Bd. Expozitiei, Intrare C, Sector 1,
Distribuie