Camin de batrani Pensiunea Bunicilor

Spatiul si dotarile de care veti beneficia

In caminul nostru, bunicii beneficiaza de confortul si siguranta necesare unei batraneti cat mai linistite. Datorita atentei supravegheri a personalului cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta.

Locatia dispune de cabinet medical.

Hrana se prepara zilnic in bucataria proprie.

La nivelul fiecarui etaj al centrului se afla cate un spatiu comun in care batranii pot desfasura o serie de activitati recreative intr-o atmosfera placuta. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul jucand jocuri (sah, table, carti de joc, remi), discutii sau vizionarea emisiunilor preferate. Este necesar ca ei sa nu se simta singuri, ci sa-si formeze un nou cerc de prieteni intr-o atmosfera familiala.

Pensiunea Batranilor este situata in Bucuresti la aproximativ 10 minute de centrul orasului intr-un imobil nou si modern.

Cele 14 camere ale caminului de batrani "Pensiunea Batranilor", ofera conditii de cazare impecabile: camere spatioase, luminoase, curate, finisate deosebit, izolate fonic, dotate cu TV LCD, internet wireless, paturi confortabile, baie cu cabina dus, aer conditionat, astfel in cat bunicii beneficiaza de o atmosfera placuta, intima, relaxanta si linistita.

Pentru mentinerea tonusului si a conditiei fizice avem in dotare biciclete medicinale cat si benzi de alergare usoara. Batranii se pot relaxa in gradina spatioasa in care isi pot petrece timpul liber impreuna.

Galerie foto
  • ...
  • ...