Astek Concept Construct - Sisteme complete de acoperisuri Bucuresti

Despre noi

ASTEK Concept Construct este o companie cu experienta pe piata acoperisurilor din Romania, a carei activitate a inceput in 2008. Misiunea noastra este sa oferim acoperisuri cat mai durabile, estetice si sa raspundem clientilor nostri cu servicii adaptate in functie de cerintele acestora. Astfel, va intampinam cu sisteme complete de acoperisuri si va punem la dispozitie tigla metalica, tigla ceramica, tigla beton, ferestre de mansarda, sisteme pluviale si o gama diversificata de accesorii acoperis.

Pe langa produsele necesare unui acoperis rezistent, am ales sa oferim clientilor servicii de consultanta si suport tehnic, dimensionare acoperis, servicii rapide de ofertare, livrare si transport gratuit. Calitatea produselor si serviciilor noastre reprezinta principalul nostru obiectiv, de aceea colaboram cu brand-uri renumite precum: Ruukki, Coilprofil, VELUX, FAKRO, Tondach, Siceram, Bilka sau Wetterbest. Acesti mari producatori ne furnizeaza produse la standarde europene, astfel ca reusim sa va oferim o gama diversificata de produse si accesorii pentru acoperis de calitate superioara.

Valorile pe care ne axam sunt seriozitatea, corectitudinea si promptitudinea, toate comenzile fiind onorate la timp de catre firma noastra. Suntem o echipa dinamica si flexibila, reusind sa ne adaptam in permanenta noilor cerinte ale pietei de profil. In plus, depunem toate eforturile pentru a va oferi un raport calitate-pret cat mai aproape de asteptarile dumneavoastra, majoritatea clientilor nostri fiind incantati de colaborarea cu firma noastra.

Prin urmare, va asteptam cu produse de calitate, menite sa dureze si o echipa cu competente tehnice excelente si experienta!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723666667; 0720006694
Str. Crinul de Padure, Nr. 1, sector 6, Bucuresti
Distribuie