Paulina Buldumea Make-up School Bucuresti

CURS DE APLICARE A EXTENSIILOR DE GENE

Pentru piata din România, aplicarea corecta a genelor fir cu fir, este aproape teritoriu necunoscut. Cazurile în care acestea se monteaza de persoane care au învatat doar din tutoriale sau prin metoda autodidact sunt multe iar ce rezulta din mâna acestor persoane sunt gene care pot arata onorabil în prima zi, dar la care clientele îsi doresc sa renunte dupa primul somn.

Sunt putine calificari în acest sens, drept urmare, clienti nemultumiti care le catalogheaza ca fiind plastice, false si cu aspect nenatural. De aici vine si reticenta unor persoane care, desi au probleme cu genele naturale, prefera sa nu opteze pentru genele aplicate.

Instruirea vis-a-vis de aplicarea corecta a genelor trebuie facuta de personal calificat, care si-a slefuit cunostintele în centre acreditate si specializate pe aceasta ramura.

În urma cursului de aplicare a extensiilor de gene veti deprinde informatii despre tehnica, unghiurile de montare si lipirea genelor în functie de starea genelor naturale.

Cursul acopera toate informatiile referitoare la montarea genelor. Se face instructaj pentru montarea genelor fir cu fir, genelor 2D si genelor 3D.

Galerie foto
  • ...