Old School Auto Service

Servicii

Diagnoza Auto
Serviciile noastre de diagnoza computerizata ne diferentiaza de ceilalti.Consideram ca prima si cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii la un autoturism este identificarea corecta a cauzei defectiunii.
 
Mecanica Auto Completa
Cauti un service de mecanica auto Bucuresti? In cadrul atelierului nostru se efectueaza lucrari de mecanica auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei pâna la reconditionat motoare. Avem o vasta experienta în efectuarea diverselor lucrari mecanice si suntem la curent cu ultimele tehnologii.
 
Sudura Profesionala
In domeniu auto, sudura are mai multe aplicattii: toba de espament, toba finala, racord flexibil, structura masinii toba intermediara, etc. Pentru acest procedeu se foloseste aparatul de sudura în care are ca principal avantaj faptul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

 
Chip Tuning
Tuning STAGE 1 - Puterea motorului si cuplul de forta pot fi marite cu pana la 30% cu rezultate imediate in viteza maxima, demaraj, viteza de raspuns a motorului precum si o reducere de aproximativ 10% a consumului de combustibil. ChipTuning se adreseaza vehiculelor cu motoare diesel sau benzina, turbo, supercharged, compressor fie turisme sau utilitare, SUV, agricole sau de constructii.
 
Ulei Si Filtre
Revizia auto reprezinta ansamblul complet de verificari si operatiuni ce sunt efectuate periodic asupra unui automobil, in vederea functionarii in parametrii optimi ai acestuia. Verificarea este vitala deoarece prin intermediul ei, este asigurata functionarea corecta si siguranta in trafic a autoturismului.

 

 


 
Diagnosticarea Motorului
Parametri energetici, economici si ecologici ai motoarelor sunt dependenti de starea tehnica generala a acestora aflata într-o continua modificare în procesul de exploatare. In general schimbarea starii tehnice se produce in sensul inrautatirii parametrilor ca urmare a uzurii normale sau accidentale a elementelor structurale si a subansamblelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726704858
Sos. Anronache, nr. 201 bis, sector 2
Distribuie