Orthodontis-cabinet stomatologie_Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Ortodontie copii | Tratamentul ortodontic la copii

Este indicat ca un copil sa fie vazut de catre un ortodont pana la varsta de 7 ani pentru constatarea necesitatii de purtare a unui aparat de ortodontie. Unii copii necesita ingrijire ortodontica mai timpurie, iar altii nu necesita decat dupa ce aproape toti dintii permanenti au erupt. Cand tratamentul ortodontic este inceput din timp se pot face multe adaptari ale tehnicii ortodontice atat din punct de vedere a fizionomiei fetei, a muscaturii,cat si a aranjarii dintilor. In alte cuvinte ingrijirea ortodontica timpurie poate preveni alte tratamente ortodontice ce pot aparea in timp. Vezi mai multe despre ortodontie copiii.

 

Ortodontie adulti | Tratamentul ortodontic la adulti 

 

 Studiile recente in domeniul stomatologic arata ca aparatele ortodontice au acelasi rezultat atat la copii cat si la adulti. Tratamentul de ortodontie poate avea succes la orice varsta, iar adultii in mod special pot aprecia mai mult beneficiile unui zambet frumos. Unii pacienti pot necesita inaintea tratamentului ortodontic un tratament parodontal. Vezi mai multe despre ortodontie adulti

 

 

Recomandarile noastre pentru tratamente ortodontice

 

Aparat dentar Safir

Aparatul dentar se aplica pe exteriorul dintilor, este recunoscut ca fiind un aparat dentar invizibil, deoarece este aproape insesizabil atunci cand zambesti. Tu castigi o dantura sanatoasa si o imagine impecabila.

    3 motive pentru care sa alegi aparatul dentar Safir:

   1. Este invizibil Bracketii sunt realizati dintr-un cristal transparent, compatibil cu smaltul dintilor, care-l fac invizibil, dar cu rezultate vizibile incredibile.

   2. Nu absoarbe coloranti, deci nu se coloreaza

O grija in minus! Bracketii aparatului dentar Safir raman incolori pe tot parcursul tratamentului, datorita structurii microcristaline si a suprafetei lor uniforme, care nu permit acumularea placii bacteriene.

   3. Confortabil si foarte usor de purtat

Pentru ca este realizat din materiale cu o textura usoara, care nu creaza discomfort, aparatul dentar Safir este foarte usor de purtat.

 

 

ORTODONŢIE INVIZIBILĂ Aparatul este COMPLET INVIZIBIL din exterior!

De ce Incognito ? - pentru că este confecţionat dintr-un aliaj din aur de înaltă puritate: • Elimina complet riscul apariţiei alergiilor • Reduce complet probabilitatea apariţiei cariilor

INCOGNITO este un aparat revoluţionar inventat în 2002 de către medicul german Dirk Wiechmann, fiind şi cel mai popular aparat aparat lingual în ţările Uniunii Europene, SUA şi Rusia.

INCOGNITO -aparat dentar invizibil, prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite. 

 Aparatul este realizat în urma analizei şi SCANĂRII COMPUTERIZATE a mulajului danturii, într-un singur laborator din lume, aflat în GERMANIA şi se poate monta numai de specialişti acreditaţi de către Dr. Dirk Wiechmann, Germania

Deşi este un aparat dentar fix, designul personalizatal acestuia face ca disconfortul cauzat de acomodarea cu aparatul dentar invizibil sa fie minim şi de foarte scurtă durată. În maxim două săptămâninici nu veţi mai simţi că purtaţi aparat dentar.

Cabinetul nostru este certificat Incognito

 

Tratamentul Social Six

Tratamentul Social Six prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite. 

Bracket-urile sistemului Social Six sunt aplicate, pe fata interioara a celor 6 dinti din fata, care sunt vizibili in momentul in care vorbim si zambim.  Acest sistem este mai ieftin si mai rapid decat aparatele ortodontice care sunt aplicate asupra intregii arcade si este practic invizibil.

Prin aceasta metoda pot fi corectate inghesuiri sau spatieri moderate ale dintilor intr-o perioada scurta de timp – in jur de 16 saptamani. Aparatul este invizibil si pentru interlocutori si pentru pacient.

Astfel, acest sistem este mai ieftin si mai rapid decat aparatele ortodontice care sunt aplicate asupra intregii arcade si este practic invizibil.

Galerie foto
  • ...