Optica Iris, Bucuresti - Reparatii si montaj ochelari

Simulator functionare lentile - Nautilus

Nautilus este un instrument prin care putem prezenta clientilor magazinelor noastre, in realitatea virtuala, diferite tipuri de lentile si tratamente aplicate pe lentilele Essilor, pentru ca acestia sa poata experimenta intr-un mod inedit posibilitatea purtarii, cat si confortul pe care ti-l ofera utilizarea acestor lentile.

Nautilus simuleaza functionarea lentilelor. De exemplu, putem experimenta claritatea printr-un tratament antireflex Crizal sau putem experimenta beneficiile lentilelor polarizate Xperio, cat si a tratamentului fotocromatic Transitions. Putem, de asemenea, simula utilizarea lentilelor progresive Varilux sau a lentilelor specializate pentru ecrane digitale Eyenzen.

Cu ajutorul Nautilus putem intelege efectul radiatiilor UV asupra ochiului uman si putem intelege de ce trebuie sa purtam ochelari cu protectie UV.

Simularea functioneaza prin intermediul unei aplicatii instalate pe un smartphone care este integrat intr-o casca VR si controlata de un optometrist prin intermediul unei tablete. Simulatorul genereaza imagini pentru vizualizare 3D. De asemenea, acesta prezinta trei tipuri de scenarii, o imagine virtuala 3D, o imagine reala in 360° si una in realitate augmentata folosind ultima generatie de smartphone-uri.

De ce sa vii la Optica Iris Bucuresti pentru a incerca Nautilus? Pentru ca doar asa poti experimenta si intelege functionarea si beneficiile lentilelor Essilor.

Descopera experienta Nautilus la Optica Iris Bucuresti

 

SUNA CHIAR ACUM

Galerie foto
  • ...
  • ...