Openvision Data - service computere si solutii IT Bucuresti

Helpdesk

Openvision ofera pachete de asistenta tehnica adresate companiilor mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu. De asemenea pachetele se adreseaza si companiilor mari care doresc sa externalizeze mentenanta retelei de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT&C.

 

Contactati-ne si beneficiati de o estimare gratuita. Unul dintre consultantii nostri va stabili o intalnire cu  dumneavostra  pentru a va analiza necesitatile,  iar pe baza acestora va face o estimare de pret si o sugestie de pachet de servicii IT.

Totodata pot fi generate rapoarte si statistici referitoare la starea echipamentelor, consumabilelor, perioadelor de garantie, precum si a inventarierii echipamentelor si a licentelor software aferente.

Openvision asigura suport atat la sediul clientului cat si de la distanta pentru o solutionare cat mai rapida a problemelor. Nivelul de suport de care este nevoie  este bazat pe nevoile companiei pe care o conduceti.

 

Solutii adresate utilizatorilor finali (enduseri)

Rezolvarea de probleme determinate de utilizator Asigura depanarea problemelor Se pune la dispozitie un sistem de escaladare a problemelor in functie de gradul de dificultate si urgenta Asigura raspunsuri la intrebari tehnice Asigura raspunsuri intr-o baza de cunostinte

Pregatirea utilizatorilor finali (enduseri)

Organizeaza si invata utilizatorii in grupuri de studiu Asigura sesiune de training detaliata cu documentatie pentru utilizatori Asigura training individual Creaza manuale si ghiduri pentru utilizatori

Tipuri de suport IT

1. Suport la sediul clientului – Unul sau mai multi tehnicieni pot fi prezenti la sediul clientului. In functie de nivelul de serviciu (SLA) stabilit, timpul de interventie si timpul de solutionare poate varia. Tehnicienii sunt repartizati cate unul dedicat per client pentru o mai mare eficienta.

2. Suport la distanta (remote) – Tehnicienii au posiblitatea sa asigure suport pentru calculatoare prin interventie la distanta doar cu acordul utilizatorului. Programul open.SUPORT nu contine virusi si nu se instaleaza. Dupa rezolvarea problemei, prin inchiderea programului, se blocheaza orice acces de la distanta al specialistului IT. Prin aceasta metoda tehnicianul poate vedea exact care este problema si o poate remedia intr-un timp mult mai scurt (media este de 15 minute).

3. Suport online – Utilizatorii autorizati pot avea acces la siteul Openvision pentru a vizualiza baza de cunostinte, inventarul IT al firmei si documentatia. Utilizatorii pot inregistra probleme pentru a fi solutionate de catre specialistii nostri in cel mai scurt timp. Daca problemele sunt de natura critica se vor inregistra si, in functie de nivelul serviciilor stabilit (SLA), se vor rezolva conform contractului. Sistemul online permite managerilor sa inregistreze timpul scurs intre semnalare si interventie, ceea ce le ofera o imagine completa asupra eficientei in  solutionarea problemelor.

4. Suport telefonic – Problemele pot fi inregistrate prin apelarea serviciului de Helpdesk la numerele din sectiunea CONTACT, similar cu serviciul de suport online, in cazul in care internetul in locatia respectiva / PC-ul nu functioneaza.

Galerie foto
  • ...