Oopy Arhitectura, Bucuresti - Proiectare si inginerie

Despre OOPY Architectura

Portofoliu Clienti Contact 

Abordare

 

OOPY înseamna armonie între forme, materiale, natura si functiuni, revitalizarea patrimoniului, grija fata de resurse, fluiditate între interior, exterior si împrejurimi, design conectat cu dinamica vietii, solutii care respecta mediul.

 

Inovam si punem în evidenta valori mereu actuale, aducem la lumina elemente de cultura, istorie, religie, asiguram durabilitate si prospetimea unor proiecte care rezista în timp si se insereaza în tesutul viu al comunitatii.Stabilim conexiuni cu obiectivele clientilor nostri.

 

Credem ca ideile genereaza evolutia, iar proiectele noastre vorbesc pentru noi.

 

Filozofie

 

În permanenta adaptare la ritmul rapid în care progreseaza domeniul, urmarim totodata sa dezvoltam proiecte care au întotdeauna la baza valorile noastre fundamentale: calitate, inovare, protectia mediului, precum si eficienta, accesibilitate, încadrare în timp si corectudine. Scopul nostru este sa îmbinam satisfactia clientilor nostri cu respectul pentru patrimoniu, specificul urban, mediu si natura.

 

Resurse

 

Activitatea noastra se bazeaza pe o echipa plina de energie, formata din diferiti specialisti cu o exceptionala pregatire si experienta de lucru multidisciplinare, capabili sa dezvolte proiecte complexe în tara si în strainatate.

 

Avem experienta semnificativa, corespunzatoare celor mai ridicate standarde aplicabile, în proiectare generala, inginerie (proiectare de structura, instalatii, drumuri), design interior, planuri urbanistice, precum si securitate la incendiu, autorizatii de construire, licitatii, contractare, asistenta tehnica si consultanta, management de proiect.

 

De asemenea, avem experienta remarcabila în realizarea de studii si expertize, consultanta, management de proiect si dirigentie, studii topografice, imagistica si masuratori termice, dezvoltate de propriile noastre echipe sau împreuna cu colaboratorii nostri stabili pe termen lung.

 

Biroul nostru de arhitectura si proiectare reuneste peste 70 de specialisti. Înfiintat în 2003, OOPY Arhitectura îsi are sediul în Bucuresti si o filiala în Cluj-Napoca.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213019279; 0721052831
Str. Col. Corneliu Popeia, Nr. 4, Sector 5, Bucuresti
Distribuie