Olga Gudynn, Gradinita Pipera - Voluntari

Curriculum gradinita

Procesul instructiv-educativ se desfasoara conform Curriculumului National si Curriculumului Britanic Early Years Foundation Stage (EYFS). Gradinitele Olga Gudynn Int’l School (OGIS) sunt dotate la standarde internationale, în procesul educational folosindu-se tehnici de predare inovatoare, interactive si materiale didactice performante.

Limbile de predare si de conversatie sunt limba engleza si limba româna. Activitatile obligatorii din Curriculumul National se desfasoara în limba româna. Activitatile de dezvoltare personala, dezvoltarea limbajului, activitatile artistice, sportive si cluburile se desfasoara în limba engleza, urmarindu-se Curriculumul Britanic Early Years Foundation Stage si cele mai bune practici internationale.

Scopul fundamental al gradinitei noastre este de a-i pregati pe copii pentru viata, pentru cerintele ei prezente si viitoare, dezvoltându-le spontaneitatea, independenta gândirii, motivatia creativa si dorinta de a-si exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potential creativ care trebuie dezvoltat si încurajat.

Un procent mai mare în desfasurarea activitatilor îl ocupa limba engleza, astfel încât copiii sa poata comunica corect si fluent în ambele limbi. Activitatile derulate pe parcursul unui an scolar vizeaza dezvoltarea individuala, sociala si emotionala a copiilor.

În gradinitele noastre, copiii sunt încurajati sa-si dezvolte o gândire pozitiva despre ei si ceilalti, sa aiba încredere în fortele proprii, sa-si dezvolte abilitatile practice, sa se simta deosebiti si apreciati de oamenii importanti din viata lor. Copiii învata sa-si exprime liber sentimente precum bucurie, tristete, frustrare sau teama, sa puna în practica diferite strategii pentru a face fata unor situatii provocatoare si sa managerieze eventuale conflicte care apar în viata de zi cu zi.

Aerul curat si exercitiile fizice sunt vitale pentru sanatatea si dezvoltarea fiecarui copil. Educatoarele si profesorii gradinitei urmaresc cu atentie implicarea copilului în diferitele activitati desfasurate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0317172724; 0722889544
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 82-84, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie