OK-Zone -Tratamentele de igienizare cu ozon, Bucuresti

Despre OK-Zone

Oferiti confort exclusiv clientilor dvs.!

Creati un confort de mediu curat si sanatos clientilor dvs., oferitile un aer curat. Protejati sanatatea oaspetilor si a personalului dvs.. Cu OK-zone System eliminati mirosurile si microorganismele prezente în aer, transformati activitatile normale de curatare într-un protocol de tratament si preventie.

 

Deveniti o zona sigura

OK-Zone este reteaua de asistenta care igienizeaza si dezodorizeaza camerele cu cea mai sigura si certificata metoda.

Reteaua OK-Zone include hoteluri, restaurante, baruri, clinici veterinare, case de odihna, saloane de coafura, sali de îngrijire, sali de sport si centre de înfrumusetare, care sunt deosebit de atente la sanatatea si confortul clientilor lor.

Zonele (ok-zone) sunt recunoscute în toata tara datorita autocolantului afisat la intrare si a certificatului de apartenenta din incinta.

Deveniti parte a retelei OK-Zone: puneti sanatatea si bunastarea oamenilor pe primul loc, aratati clientilor dvs. ca sunteti atenti din ce în ce mai mult la calitatea serviciilor cat si a nivelului de igiena si siguranta microbiologica. 

De ce sa deveniti o zona sigura?

Clientii dvs. vor fi încântati sa petreaca un timp sau sa ramâna în medii proaspete si curate, fara mirosuri rele si bacterii. Personalul dvs. se va bucura de un mediu de lucru sanatos si confortabil. Afacerile dvs. vor iesi în evidenta fata de concurenta si vor obtine un randament pozitiv de imagine.

Reducerea costurilorNu va mai trebui sa cumparati detergenti si spray-uri chimice pentru igienizare, nu va mai trebui sa cheltuiti bani pentru a pastra stocurile în depozit.

Optimizarea fortei de munca

Dispozitivele noastre sunt usor de utilizat si complet automatizate. Odata început, esti liber sa te dedici pentru altceva.

Optimizarea timpuluiÎn câteva minute eliminati bacteriile si mirosurile rele din camera, iar structura dvs. este gata sa întâmpine noul client.

Simplificarea birocraticaSterilizarea aerului în medii închise contribuie la respectarea obligatiilor impuse angajatorului prevazute de Decretul legislativ C.M.A. Legea. 319/2006 in forma actualizata, privind protectia sanatatii si securitatii la locul de munca.

 

Suport publicitar

Afacerea dvs. va fi inclusa în lista OK-Zone de pe site-ul nostru si va beneficia de numeroasele noastre initiative de promovare si vizibilitate pe social media.

Sistemul OK-ZoneSetul contine autocolantul oficial si certificatul de apartenenta din incinta spatiului dvs.