Oktoberfest Pub - Bucuresti

Despre Oktoberfest Pub

Oktoberfest sau “sarbatoarea lui octombrie” cum spune traducerea a devenit de fapt aprecierea libertatii de zi cu zi, printr-un local in care curg rauri de bere, iar buna dispozitia vine la pachet si nu e trecuta pe nota de plataCredem in puterea prezentului, motiv pentru care ne gasiti usor si foarte activi in online, dar in acelasi timp mizam pe amintirile “pentru totdeauna”, de unde si numeroasele poze pe care vi le fac fotografii nostri, ce sunt urcate mai apoi pe Facebook.

 

Vin la vaza, bere la galeata, litru, metru, sticla si butoi, muzici cu spirit Woodstock si Vama Veche (fara piste de biciclisti), 10 metri de plasme, toate meciurile echipelor romanesti plus toate campionatele din grila extinsa a DigiTV si DolceTV… si ca sa fie timp pentru toate – VA FI MEREU DESCHIS ! – TOATE ACESTEA IN CENTRUL ISTORIC, PE SELARI 9-11 (CURTEA STICLARILOR) CU ACCESUL DIRECT DIN STRADA.

 

7 in 1, adica #bar, #pub, #2terase, #2niveluri si un #junkyard, toate in acelasi loc din 2009! Ne laudam cu o atmosfera relaxanta ca pe malul marii, doar ca noi suntem langa malul Dambovitei, dar chiar in centrul orasului, pe Selari 9-11.

 

Pentru iubitorii de sport avem 20 de metri de LED TV -uri, la care poti urmari meciurile favorite intr-un mediu placut si unde entuziasmul sau supararea pot fi imediat temperate de o bautura, mai soft ori mai hard, dupa obisnuinta

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...