Nimrod Guard - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Despre noi

S.C. NIMROD GUARD S.R.L. actioneaza cu succes pe piata serviciilor de paza si protectie inca din anul 2007, cu autorizatia Ministerului de Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, Directiei Politiei de Ordine Publica, in baza prevederilor legii 333/2003 privind paza persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor. Deasemenea, S.C. NIMROD GUARD S.R.L. este specializata si in formarea profesionala a agentilor de paza si ordine inca din anul 2008, organizand cursuri de calificare in vederea obtinerii certificatului de calificare si al atestatului in profesia " Agent de Paza si Ordine ". OBIECTUL DE ACTIVITATE al societatii noastre de paza si protectie este constituit din gama de servicii prevazuta de Legea 333/2003:

  • Paza, protectie si protocol la sedii de firme, institutii, unitati de productie;
  • Asigurarea ordinii si bunei desfasurari la manifestari cu caracter cultural, sportiv sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente cu caracter protocolar;
  • Organizarea de cursuri de calificare in meseria : "Agent de paza si ordine"
  • Insotirea si asigurarea securitatii transporturilor de valori;
  • Asigurarea pazei si protectiei persoanelor fizice, personalitatilor, membrilor de familie si a resedintelor acestora;
  • Monitorizare si interventie rapida;
  • Consultanta in domeniul asigurarii securitatii private;
  • Instalarea de mijloace tehnice impotriva efractiei, control acces, CCTV (televiziune cu circuit inchis), monitorizarea pe linie telefonica si GSM, GPRS, interventie rapida cu forte proprii in interesul beneficiarului.

Echipa NIMROD GUARD:Cms. (Rez) CAINARU VICTOR - Administrator; Licentiat in Drept - Stiinte Juridice; Formator de competente profesionale                                                ( 0724348944 / 0760280490 )Col. (Rez) ISTRATE NICOLAE  - Director Operativ; Licentiat In Stiinte Militare, Geniu si Fortificatii ( 0722309490 / 0760279942 )SIMONA CIINARU                   - Psiholog in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala                          ( 0766437229 )CIOBANU ANTOANETA           - Formator de competente profesionale, Licentiata a Facultatii de Educatie Fizica si SportVLAD OCTAVIAN                    - Doctor in specialitatea Medicina GeneralaCRISTINA CIINARU                  -  Consultant in gestiune, contabilitate si control financiar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760280490
Str. Soldat Zambila Ionita,, nr. 4, bloc 7D, scara A, etaj 8, ap. 36, sector 2,
Distribuie