Nick Trans Top 2000 - Transport de marfa intern si international, Bucuresti

Oferta noastra

Alaturi de NickTransTop 2000 beneficiati de servicii de transport personalizate în functie de nevoile dumneavoastra. Acest lucru înseamna ca facem mai mult decât sa transportam marfurile dintr-un loc în altul, ci ca ne ocupam de toate aspectele de la început pâna la linia de destinatie, indiferent de produsul pe care doriti sa îl transportati în orice locatie. Garantam un transport sigur, rapid si eficient.

NickTransTop 2000 îsi desfasoara activitatea cu ajutorul a 17 autocamioane Volvo, alimentate de motoare Euro 6 de ultima generatie si semi-remorci Krone, cu cel mai mic impact asupra mediului. Cu flota noastra, plecari zilnice în Europa si o retea extinsa de parteneri europeni, ne asiguram ca marfurile dumneavoastra vor ajunge în siguranta si la timp la destinatie. Va oferim transport de marfa international pentru încarcatura completa, partiala si transport în regim de grupaj, în functie de greutatea si marimea încarcaturii.

Ne dedicam în permanenta timpul pentru eficientizarea procedurilor noastre si reducerea impactului asupra mediului, fara a compromite calitatea serviciilor oferite.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
07336850255; 0214400744
Drumul Cooperativei, Nr.130-134, Sector 5, Bucuresti
Distribuie