New Age Insurance Broker Bucuresti

Asigurarea CASCO

Prin polita CASCO iti asiguri masina, pentru orice fel de dauna. Riscurile ce-ti sunt asigurate pe polita CASCO sunt: ciocniri, loviri, izbiri sau coliziuni (accidente rutiere), fenomene naturale (furtuna, grindina etc.), incendiu, explozie, vandalism, caderi de corpuri, furtul total sau partial, pierderea cheilor, patrunderea in locuri inundate (apa la motor) sau circulatia in afara drumurilor publice.

Suplimentar, se mai pot adauga si acoperiri pentru servicii de asistenta rutiera – cheltuieli de tractare, asistenta tehnica, autoturism la schimb sau cazare de urgenta.
 

Desi nu exista o obligativitate legala pentru incheierea unei polite CASCO, aceasta fiind facultativa, cu ajutorul unui BROKER, poti gasi produsul adaptat nevoilor tale. De asemenea, iti poate oferi informatii importante cu privire la riscurile acoperite, fransize, suma asigurata, service-uri partenere cu decontare directa, servicvii legate de daune. Pentru o comparatie de tarife folositi siteul si puteti comanda online.

Tot ce trebuie sa faci, este sa introduci datele tehnice ale masinii si datele proprietarului, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de un agent al nostru.Te asiguram, ca vei primi cele mai bune oferte ale partenerilor nostrii, existente pe piata in momentul respectiv!

Galerie foto
  • ...