Neuropain - Centru medical Bucuresti

Terapia SCRAMBLER

Terapia SCRAMBLER este o terapie ce utilizeaza dispozitivul MC-5A (Calmare), in lupta cu durerile cronice sau oncologice.

 MC-5A este un dispozitiv medical (clasa a 2-a) , certificat pentru a fi folosit in Statele Unite, Uniunea Europeana si multe alte tari de pe diverse continente. In Romania dispozitivul detine avizele necesare pentru utilizare din anul 2013. Echipa Neuro Pain a fost prima din Europa Centrala si de Est care a oferit aceste servicii. Studiile efectuate de colectivul clinicii au fost prezentate la manifestari internationale prestigioase.

Centrul Neuro Pain este singurul loc din Romania unde se foloseste Terapia Scrambler, echipa noastra medicala fiind singura care detine certificatul de utilizare al aparatului eliberat de catre inventatorul sau, Prof. Giuseppe Marineo.

Principiul care sta la baza funcionarii dispozitivului MC-5A este cel al “reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmisi prin electrozi de suprafata amplasati în proximitatea zonelor cu durere severa, ce transmit informatii artificiale de tip ”self” si ”nonpain” catre centrii nervosi superiori care proceseaza informatiile dureroase.  In felul acesta creierul este “convins” ca acele centre de durere nu mai exista. (principiul ”retrain the brain”)

Pentru pacientii care raspund la terapie, ameliorarea durerilor severe se produce rapid si, de regula, dupa parcurgerea unui set complet de proceduri, rezultatele sunt durabile în timp. Aceasta terapie permite renuntarea la medicatie cronica, nu are reactii adverse, nu da dependenta si /sau adictie, asa cum se întâmpla cu multe din interventiile conventionale de terapia durerii.

Terapia SCRAMBLER este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lunga durata. Studiile clinice au aratat ca tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacientii tratati.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0787742218
Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, Platforma Fabberom, Corp i, Et 1, camera 20, sector 6
Distribuie