Neofort Biz - Tamplarie PVC Salamander, Bucuresti

Servicii

CONSILIERE

 MASURATORI

MONTAJ

SERVICE

 Iti este cunoscut sentimentul, cand esti fericit pentru ca ai aflat o informatie pretioasa, o informatie care te-a transformat intr-un castigator? Noi iti dam cele mai actuale informatii si solutii din care sa poti alege dupa ce ai tras propriile concluzii. informatia este a noastra, decizia finala a ta. 

Tamplaria este un produs care nu poate fi reutilizat sau returnat fara a-si pierde mai mult de jumatate din valoare, de ce? Pentru ca tamplaria este un produs personalizat, unic, prin combinatia de cote, solutii tehnice adoptate. Un mester bun stie ca e mai bine sa masoare de 10 ori si taie odata.

Montajul este o tema mai mult decat sensibila de vreme ce in Romania se obisnueste sa fii bun la toate. Ti-ar place sa fii tratat de un amator? Sa faci o investitie majora si sa nu stii daca aceasta te va bucura sau iti va crea doar o multime de neplaceri. Alege un montaj profesional executat de profesionisti.

Statisticile arata ca mai putin de 50% din firme reusesc sa atinga varsta de 5 ani si mai putin de 20% varsta de 10 ani. Cum ti se pare in asemenea conditii o garantie de 10-25 ani? Cat de serios poate fi un angajament cand cineva care nu ofera credibilitate promite o garantie de 10-25 de ani.

Galerie foto
  • ...