Neo Admin administrare imobile Bucuresti

Administrare Tehnica imobil

Confortul in propria casa depinde nu numai de ceea ce avem in interior, ci si de modul in care intretinem spatiile comune, mijloacele tehnice si ceea ce este implicat in buna intretinere a unui bloc. In activitatea noastra de administrare imobile sector 6, ne-am confruntat de-a lungul timpului cu numeroase provocari pe care le-am rezolvat cu bine de fiecare data. Totul depinde de buna organizare din partea administratorului si de implicarea activa a presedintelui asociatiei de locatari, alaturi de comitetul executiv.  

Aspectele tehnice presupuse de administrarea unui imobil implica numeroase probleme ce trebuie rezolvate in fiecare luna. In multe cazuri, este nevoie de obtinerea unor avize tehnice sau de efectuarea verificarilor regulate in cazul instalatiilor electrice, de gaze, pentru instalatiile de pompare a apei si pentru interfon. In cazul asociatiilor de proprietari care au spatii verzi in jurul blocurilor, acestea trebuie intretinute de personal specializat, rolul administratorului fiind de a angaja persoane calificate si de a efectua platile necesare.  

Administrarea tehnica a imobilelor presupune si verificarea periodica a dotarilor, anexelor si spatiilor comune precum subsolul, ghena, ascensorul si instalatia electrica. Noi ne ingrijim de programarea verificarilor tehnice impuse de lege, de monitorizarea lor si remedierea la timp a oricarei defectiuni, totul cu ajutorul personalului specializat.  

Neo Admin: profesionalism, transparenta, promptitudine.  

Aceste operatiuni de intretinere necesita o dotare tehnica adecvata si fac parte din activitatea noastra de administrare imobile Bucuresti. Neo Admin va rezolva tot ceea ce tine de dotarea tehnica a unui bloc si de gasirea specialistilor si tehnicienilor calificati atunci cand este nevoie de ei. In plus, alaturi de comitetul executiv, participam la receptia fiecarei lucrari executate pentru a ne asigura ca totul a fost indeplinit in cele mai bune conditii.

Buna organizare cu care ne mandrim ne ajuta sa fim proactivi in activitatea noastra si sa anticipam ceea ce necesita rezolvare. Astfel, informam la timp comitetul executiv al asociatiei in legatura cu efectuarea lucrarilor necesare si oferim sprijin in gasirea celei mai bune oferte, la un raport optim calitate-pret.

Administrarea imobilelor presupune si asigurarea curateniei si igienizarii spatiilor comune. Noi ne ocupam si de acest aspect, angajam o firma de curatenie la cele mai bune costuri si supraveghem continuu indeplinirea tuturor obligatiilor prevazute in contractul incheiat. O buna coordonare, din partea noastra, a tuturor activitatilor in aceasta privinta, duce la sporirea confortului dumneavoastra, adica exact ceea ce ne propunem sa asiguram fiecarui client.  

Ne straduim constant sa gasim un pret cat mai mic la plata intretinerii. Din acest motiv, luam in calcul toate solutiile tehnice care fac posibila economisirea banilor cheltuiti de asociatia de proprietari si identificam ceea ce poate fi imbunatatit in vederea obtinerii unor costuri convenabile pentru toti locatarii. ?

Neo Admin este partenerul ideal, pe termen lung, al asociatiei de proprietari din care faceti parte!

Galerie foto
  • ...
  • ...