Nef Service - Inchirieri utilaje pentru constructii, Bucuresti

Excavatii

NEF SERVICE SRL se implica si in lucrari de infrastructura si excavatii. In portofoliul de lucrari importante pe care NEF SERVICE SRL le executa, regasim Outlet Romania - o lucrare pe 16,5 ha, excavatia si sprijinirile pentru proiectul Cubic Center, participarea alaturi de Wiebe Romania la reabilitarea tronsonului de cale ferata Cernavoda-Bucuresti, participarea sub antrepriza la efectuarea terasamentului celui mai mare siloz din Europa de la Medgidia, cat si cel pentru baza NATO. O alta companie este Metro, pentru care sunt realizate in general lucrari de infrastructura.

 

Totodata, NEF SERVICE SRL este pregatita pentru excavatii de peste 40 de metri adancime, deoarece in 2009 va demara un astfel de proiect.

Compania a obtinut toate certificarile cerute de lege la acest moment, plus certificate de calitate a serviciilor si de conformitate a produselor inca de cand a fost infiintata prima statie de sortare.

NEF SERVICE SRL executa excavatii din anul 1999, astfel incat a dobandit o vasta experienta in acest domeniu, fapt ce a propulsat societatea pe unul din locurile fruntase din punct de vedere al preferintelor marilor investitori.

Societatea asigura prin contract excavarea si evacuarea a 2500 mc/zi – 7000 mc/zi de pamant in functie de solicitari si contractele incheiate.

 

Utilajele folosite pentru aceasta activitate sunt formate din excavatoare Caterpillar si Volvo de dimensiuni mari si autobasculante marca Mercedes.

Galerie foto
  • ...
  • ...