Neacsu & Asociatii - Societate de Avocati Bucuresti

Reprezentare in instanta

Prin vocatie si expertiza suntem litigatori. Administram eficient dosarele din instanta, asiguram reprezentarea si asistenta juridica in fata judecatorilor.

Cand o situatie conflictuala nu se rezolva pe cale amiabila sau prin mediere, singura cale de solutionare este in fata instantei. Acesta este cel mai delicat si dificil moment in care, lipsa unei reprezentari potrivite poate insemna diferenta dintre a castiga si a pierde un proces.

Complexitatea legislatiei si dificultatea interpretarii anumitor prevederi fac foarte dificila  construirea unei aparari temeinice si coerente.  De aceea, pentru a avea succes intr-un proces, este nevoie  de asistenta unui avocat specializat.

Alegerea avocatului potrivit este dificila, dar esentiala. Experienta, specializarea si implicarea sunt elemente de baza pe care trebuie sa le luati in considerare.

Casa Neacsu  ofera o experienta vasta prin avocatul titular, obtinuta in urma unei cariere de judecator de 16 ani. Judecator in complete de penal sau civil, Adrian Toni Neacsu a mai fost presedinte de tribunal si membru in Consiliul Superior al Magistraturii, experienta profesionala unica pe care o pune acum la dispozitia clientilor sai. Colaboratorii nostri beneficiaza de indrumarea si coordonarea avocatului titular pentru a obtine maximul posibil in fata instantei din fiecare dosar.

Casa Neacsu ofera servicii de asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in litigii de Drept Penal, Drept Civil, Drept Administrativ, Drept, Comercial, Dreptul Muncii,  si nu numai. Orice proces are aceleasi elemente de baza: un judecator care trebuie convins si un avocat care trebuie sa uzeze de toate mijloacele de persuasiune in folosul clientului.

Reprezentarea in instanta este ultimul pas al unui proces minutios care parcurge cu precizie etape bine stabilite:

  • – obtinerea informatiilor si documentelor necesare
  • – cercetarea sub toate aspectele a problemelor de fapt ?i de drept
  • – analiza consecintelor solutionarii cauzei
  • – adoptarea strategiei de administrare a dosarului
  • – redactarea cererilor in instanta
  • – administrarea probatoriului concludent
  • – prezenta in fata judecatorului

Am dezvoltat, prin practica noastra in fata instantelor, prin cartile scrise si  atelierele sustinute, o metoda unica de reprezentare in fata instantelor, orientata catre pragmatism si castig in folosul clientului.

 Am o bogată experienta în sala de judecată, inclusiv din perspectiva judecătorului. Sala de judecată este altarul dreptatii. Îmi plac procesele,  stiu să le conduc si să le castig. Îmi folosesc experienta procesuală dobândită în peste 16 ani de conducere a sedintelor de judecată pentru a castiga dosarele clientilor mei. Ma consider un expert al procesului, fie penal, fie civil.

avocat Adrian Toni Neacsu

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213134441
Str. Turturelelor , nr. 48, et. 3, sector 3,
Distribuie