Nan Logistic - Transport marfa si persoane, depozitare logistica, Magurele / Ilfov

Transport Marfa

NAN LOGISTIC asigură transporturi rutiere interne si internationale pentru orice tip de marfă.

În functie de cerintele clientilor, NAN LOGISTIC, efectuează transporturi în regim de încarcări partiale sau camion exclusiv (încărcări complete).

Găsim solutia potrivită pentru a reduce atât timpul de livrare, cât si costul acesteia chiar dacă doriti să transporta?i un singur palet de mărfuri sau să livrati în camioane complete.

Solutiile de transport marfă vin în raport cu cerintele clien?ilor, asigurând flexibilitate, sigurantă, operativitate si profesionalism.

Transporturile de marfă le realizăm cu ajutorul unei flote complete de autoutilitare, special echipate pentru transport de marfă generală, transporturi de utilaje, marfă vrac sau marfă frigorifica.

Pentru că stim cât de important este pentru clienti să stie unde este marfă, oferim în timp real informatii cu privire la locatia acesteia - toate camioanele din parcul nostru auto fiind monitorizate GPS si supravegheate 24/7.

Tipurile de camioane cu care se realizează transporturile de marfă sunt:

  • Autoutilitare de 3,5 tone cu prelate, boxuri, decopertabile sau prelate pe role; camionetele cu prelate sunt folosite pentru încărcări complete si grupaje, cu posibilitatea de încărcare prin lateral si spate. Camionetele de tip box sunt folosite în special pentru mărfuri voluminoase, cu încărcare prin spate.
  • Camioane de la 7.5 tone la 22 de tone.
  • Van-uri (Dube) - folosite în general pentru transporturi rapide si volume mici, încărcarea făcându-se prin lateral si spate, cu o capacitate de încărcare de până la 1,5 tone.
  • Autoutilitare echipate cu bar sau fast food mobil, cu toate dotările si accesoriile.
  • Camioane frigorifice special echipate pentru transportul mărfii în cele mai bune conditii.
Galerie foto
  • ...