MW Trade Groupage - Transport rutier de marfuri, Bucuresti

Transport rutier

MW Trade Groupage reprezinta de o buna bucata de timp liderul pe segmentul de transport rutier de marfuri intre Romania si Italia. Experienta bogata si sistemele logistice riguros definite ne ridica la standardele impuse de clientii nostri.Personalul specializat pe fiecare tip de activitate (livrari intracomunitare import-export,formalitati vamale, depozitare/manipulare,livrari nationale) sunt aspecte care ne-au adus pe aceasta pozitie fruntasa.

Transportul rutier de marfuri reprezinta una dintre cele mai accesibile cai din punct de vedere al costurilor pentru a desfasura activitati comerciale la nivel european. Avantajele mai sus amintite fac ca serviciile pe care vi le oferim sa fie optime potrivit raportului costuri-efecte.

Avem in vedere cucerirea altor pozitiilor fruntase pe cat mai multe dintre directiile de transport, iar acest lucru este posibil doar asigurand servicii de cea mai buna calitate, la cele mai bune niveluri de pret.
 
Liniile de transport catre Italia sunt compuse din 3 plecari saptamanale (o plecare in fiecare marti si doua plecari in ziua de vineri), iar din Italia catre Romania sunt 5 plecari saptamanale (in fiecari zi a saptamanii cu exceptia zilei de luni).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722555942
Str. Dacia, nr. 1A, Rudeni, Bucuresti, judetul Ilfov
Distribuie