MSC Exclusive Cleaning - Servicii curatenie Bucuresti

Curatare mochete si covoare

Oricat de ingrijita este casa ta, noi te ajutam sa scapi de praful si impuritrile din mochete si covoare, readucandu-le acestora culoarea, un miros placut, fara praf si acarieni.

Mochetele si covoarele sunt colectoare de praf, aspirarea zilnica nefiind suficienta pentru o intretinere pe termen lung.

De aceea, periodic, trebuie curatate în profunzime si pentru aceasta avem la indemana o gama larga de masini de curatat, cu principii diferite de functionare si mai multe proceduri de curatare si spalare.

Tehnologiile si solutiile de curatare de care dispunem ne asigura alegerea celor mai bune proceduri de curatare, tinand cont de tipul de mocheta si gradul de incarcare cu murdarie al acesteia.

Ce fac specialistii nostri?
curata prin aspirare mocheta sau covoarele de praf si impuritati
aplica spuma activa
folosesc sistemul profesional de injectie-extractie sau monodisc
asigura o curatare uniforma
elimina mirosurile neplacute
lasa o suprafata curata, igienizata si un miros placut
In urma procesului de curatare a mochetelor si covoarelor este necesar un timp de uscare de 3-4 ore, ele ramanand usor umede.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

 

Galerie foto
  • ...