Jetrun Light Aviation - Scoala de zbor Ilfov

Air Creation

Situata în Ardèche incepand cu 1982, Air Creation, o companie franceza de top implicata în proiectarea si fabricarea de aparate de zbor ultra-usoare (ULM), este lider mondial pe piata.

Pasiunea fondatorilor sai, Jean-Yves Le Bihan si Gilles Bru (acum Director respectiv Head of R&D), a produs o crestere remarcabila de-a lungul anilor. Compania, pâna în 2013, are 22 de angajati si a produs deja mai mult de 7000 de avioane.

Experienta echipei Air Creation s-a îmbogatit de-a lungul anilor, combinata cu instrumentele de CAD/CAM din departamentul de proiectare, permite companiei sa mentina un avantaj tehnologic necontestat.

Inovarea constanta a condus la dezvoltarea unor modele care imbunatatesc zborul cu aparate ultrausoare, confortul si siguranta acestora. Astfel, triciclul Tanarg cu aripa BioniX, “nava amiral” a flotei noastre, cu sistemul sau patentat de control al configuratiei – Corset ® (brevet Air Creation) – asigura o extraordinara placere a zborului, design si performanta!

Reputatia Air Creation a fost construita pe valorile simple de calitate si siguranta. Performanta exceptionala a produselor ultrausoare constituie un palmares de neegalat, avand recunoasterea internationala a calitatii acestor aeronave. Campion al Frantei si Mondial de mai multe ori, si actual Campion European, Air Creation detine cele mai multe recorduri aprobate oficial de FAI (Federatia Aeronautica Internationala).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729033957; 0722427467
Sos. Alexandriei, Nr. 16, Aerodrom Aurel Vlaicu, Clinceni, judetul Ilfov
Distribuie