Moteco Facade Filiala - Ferestre si usi aluminiu, pereti cortina, Buftea / Ilfov

Copertine din sticla

Copertinele din sticla sunt elemente arhitecturale spectaculoase pentru intrari care adauga un plus de eleganta caselor sau unitatilor comerciale pentru care sunt folosite. Sunt sigure, estetice si transparente si transmit valori cu care proprietarii se pot mandri.

Va oferim o gama diversificata de modele, culori si forme pentru executia copertinelor. Acestea pot fi executate din sticla securizata si laminata, iar sistemele de prindere pot fi de mai multe tipuri: cabluri de inox, bare din inox, profile tip “U”, etc.

avantaje

Copertinele din sticla, pe langa rolul estetic si cel de a permite luminii sa intre in interiorul cladirii, are si rolul de protectie impotriva ploii si a ninsorii.In functie de proiectul arhitectural se pot furniza solutii de realizare a copertinelor din sticla cu feronerie.

 

aplicabilitate

Copertinele sunt folosite pentru protejarea intrarilor in case, institutii sau unitati comerciale. Sunt sigure, estetice, transparente si transmit valori cu care proprietarii se pot mandri.Sticla folosita poate fi clara, colorata sau sablata, grosimea acesteia fiind in functie de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte.

 

 

Galerie foto
  • ...