Mortimer English Club - Cursuri limba engleza Bucuresti

Cursuri de engleza pentru afaceri

Cursuri de grup sau individuale la sediul companiei dumneavoastra sau la sediul nostru
Acum, mai mult ca niciodata, oportunitatile tot mai numeroase datorate globalizarii necesita bune abilitati de limba engleza. Fie ca trebuie sa raspunzi solicitarilor clientilor sau sa negociezi contracte noi cu distribuitori straini, engleza vorbita este cheia succesului tau atât profesional cât si personal.

Angajatii vorbitori de limba engleza sunt un atu pentru fiecare companie. Mortimer English Club ofera cursuri special adaptate companiei dumneavoastra – pentru studenti începatori sau avansati, în grup sau curs individual la sediul firmei sau la sediul nostru.

Luati legatura cu noi – am fi încântati sa va facem o oferta personalizata.

În cadrul cursului “Fit for Business English”, accentul cade pe comunicare. În completarea vocabularului de business pe care îl predam cursantilor nostri, lucram la îmbunatatirea vocabularului general al limbii engleze, precum si la aprofundarea gramaticii. Sa vorbesti fluent limba engleza este, în zilele noastre, premisa pentru afaceri de succes si perspective de cariera si în dezvoltarea personala.

Materialele de curs sunt conforme cu CEFR (Cadrul european comun de referinta pentru limbi) si constau în carti de exercitii, jocuri si CD-uri înregistrate de catre vorbitori nativi de engleza.

Galerie foto
  • ...