Montaremocheta.ro - Montaj mocheta birouri, mocheta hotel, mocheta trepte/ Bucuresti

Servicii

De ce montam mocheta?

Chiar daca in ultima vreme au inceput sa apara numeroase alternative pentru inlocuirea mochetei, aceasta ramane inca in topul preferintelor.

Cum montam mocheta?

Pentru a avea un aspect estetic, mocheta trebuie montata intr-un mod profesionist, cu un echipament profesional, urmand procedurile specifice acestei operatiuni.

Unde montam mocheta?

Alegerea corecta a mochetei in functie de destinatie este un factor decisiv pentru rezistenta acesteia in timp. Primul pas este sa stabilim corect traficul si factorii care duc la uzura mochetei.

  • Locuinta

Pentru locuinta sunt recomandate mochetele cat mai confortabile. O mocheta cu firul  mare ofera o senzatie placuta la atingere. De asemenea, mocheta cu firul tuns si cu o densitate mare este potrivita pentru dormitor sau living.

  • Hotel

Pentru traficul hotelier sunt indicate mochetele specifice acestei destinatii. Sunt la fel de confortabile ca si mochetele pentru locuinta dar au un grad de uzura mai ridicat. Aceasta mocheta poate fi folosita la fel de bine si pentru locuinta, singurul inconvenient fiind pretul mai ridicat.

  • Birou

Pentru aceasta destinatie sunt recomandate mochetele de trafic intens, special construite sa reziste in timp. Mocheta de birou poate fi clasica sau mocheta dale.

  • Institutii publice/spitale

Pentru aceasta categorie este recomandat linoleumul de trafic intens. Este mult mai placut decat gresia si ofera un grad ridicat de igena, poate fi curatat foarte usor.

  • Exterior

Pentru exterior se recomanda mocheta tip gazon. Aceasta poate imita foarte bine iarba sau poate fi de diferite culori. De asemenea exista mocheta de exterior cu firul foarte mare sau mocheta de exterior cu firul scurt si des. Mocheta de trafic intens, trafic hotelier sau trafic redus nu este recomandata deoarece retine apa si in timp prinde un miros neplacut.

  • Trepte

Pe scari se poate monta aproximativ orice tip de mocheta. (Nu se recomanda folosirea linoleumului pe trepte, in coditii de umiditate devine alunecos si poate fi foarte periculos.)

Alegerea mochetei se face in functie de pozitionarea treptelor:

-daca treptele sunt in interiorul locuintei se poate alege mocheta de trafic redus sau trafic hotelier;

-daca treptele sunt intr-o cladire de birouri se poate folosi mocheta de trafic intens;

-daca treptele sunt in exterior se poate folosi mocheta de exterior.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721437550
Sector 2, Bucuresti
Distribuie