Fox Mondan Construct - comercializare, montaj materiale acoperisuri Bucuresti

Acoperisuri din Tigla Metalica

Tiglele metalice Wetterbest® sunt realizate cu materie prima provenita de la importanti producatori de otel zincat, aluzinc si prevopsit de pe piata europeana.

Sunt de 7-10 ori mai usoare decât tiglele ceramice sau de beton. Sunt usor de montat. Sunt foarte rezistente la coroziune datorita stratului de zinc si straturilor de vopsea. Sunt rezistente la intemperii si radiatii ultraviolete.

Datorita tehnologiei de productie si materialului din care sunt fabricate, tiglele metalice Wetterbest® se comporta excelent la solicitarile mecanice.

Sunt usor de întretinut, iar suprafata lor neteda nu retine umezeala, praful sau alte impuritati, acestea fiind îndepartate foarte usor de ploaie.

Astfel, spre deosebire de alte tigle, nu permit aparitia muschilor si mucegaiului. Au fost concepute pentru acoperisuri cu panta, atât pentru constructii noi, dar si pentru renovari.

Au un design elegant si sunt disponibile într-o paleta larga de culori: peste 30 de nuante lucioase si mate.

Modelele de tigla metalica Cardinal, Colosseum, Gladiator prezinta o înaltime a ondulei peste media uzuala, aspect care le confera atât un avantaj estetic, cât si unul de rezistenta mecanica.

Profilele de tigla Wetterbest® sunt prevazute cu doua canale capilare (Wetterbest Cardinal) care confera siguranta împotriva infiltratiilor.

Greutatea redusa, de sub 5 kg/mp, ofera posibilitatea dimensionarii economice, atât a sarpantei, rezultând un consum mai mic de lemn, cât si a constructiei în ansamblu, rezultând un consum mai scazut de beton armat comparativ cu constructiile care au învelitori de 10-40 kg/mp.

Galerie foto
  • ...