Mobline.ro - Mobilier la comanda, design personalizat

Mobilier modern pentru bar

 Acest tip de mobilier este recomandat pentru receptii,baruri,hoteluri si  alte locatii cu destinatie publica.

Aspectul placut, designul modern combinat cu functionalitatea,originalitatea si modelul elementelor componente creaza un ansamblu care atrage clientii si turistii, in felul acesta realizandu-se de fapt obiectivul principal si anume crearea unei carti de vizita pentru respectiva locatie.

Bineinteles ca totul se poate personaliza in functie de pretentiile beneficiarului,de posibilitatile tehnologice si functionalitate. Materialele de baza sunt MDF-ul vopsit cu grad inalt de luciu, PAL-ul dublu melaminat,materialele acrilice si PVC tip hips, stiplex si luminile bineinteles reprezentate in special de tuburi fluorescente cu lumina de cuart sau benzile de leduri.

 

BAR MDF VOPSIT

Barul este realizat din MDF vopsit adaptat la dimensiunile spatiului si necesitatile clientului.

MORE INFO  BAR EFORIE

Caseta luminoasa realizata din MDF rutat si vopsit.

MORE INFO  AMENAJARE CAFENEA - GLORIA JEANS CAFFE

Amenajarea s-a facut  cu elemente de mobilier realizate din PAL si MDF furniruit combinate cu materiale compozite si MDF vopsit.

MORE INFO  MOBILIER PENTRU BAR DIN LEMN MASIV

Mobilierul pentru bar se poate realiza si din materiale conventionale precum stejarul.

MORE INFO  MOBILIER MODERN PENTRU BAR

Acest tip de mobilier este recomandat pentru receptii,baruri,hoteluri si  alte locatii cu destinatie publica.

MORE INFO  MOBILIER RESTAURANT AMBASADOR

Mobilierul realizat din mdf vopsit lucios cu intarsii de material acrilic combinat cu iluminarea prin benzi de leduri cu culori schimbabile este prin esenta elegant.

MORE INFO  AMENAJARE BAR - LITORAL

Complexul amenajat in Navodari, la iesirea din Mamaia denumit Purobeach, este un ansamblu de piese de mobilier de terasa combinat cu elemente de decoratiuni tipice.

MORE INFO  AMENAJARE BAR IN STIL CLASIC

Barul este amenajat in intregime de firma noastra, piesele de mobilier sunt executate din PAL dublu melaminat avand canturile din ABS sau PVC, canapelele tapitate au cadrele tot din PAL.

MORE INFO  AMENAJARE BAR RESTAURANT SI TERASA

Mobilierul este realizat din MDF vopsit alb lucios, florile realizate din plexiglas routat culoare maro,este folosita lumina de led RGB.

MORE INFO

Galerie foto
  • ...