Mobelegant- Solutii personalizate de mobilier pentru casa si birou, Voluntari / Ilfov

Cum lucram

Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa finisarii. Facem tot posibilul ca rezultatul muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.

Debitarea

Se executa pe o masa de taiat cu pretaietor Celik 32M. Acest utilaj permite realizarea unor operatii de debitare de cea mai mare precizie, dispune de o masa mobila de 3200 mm ceea ce permite o debitare la unghi drept practic perfecta. De asemenea panza pretaietoare asigura o calitate a taierii deosebita, fara rupturi ceea ce confera produsului finit calitatea corespunzatoare in cele mai mici detalii.

Frezarea MDF-ului

Se executa pe o masina de frezat NETMARK FR2100. Si acest utilas ofera posibilitatea profilarii MDF-ului cu precizie ridicata in ceea ce priveste dimensiunile dar si o calitate ridicata a suprafetelor frezate.

Aplicarea cantului ABS

Aplicarea cantului de melamina sau ABS rezistent la soc pe masini automate asigura o calitate excelenta a produselor livrate. Exista o multitudine de profile si dimensiuni de cant ABS, de la cele plate de 2 milimetri, la cele semirotunde. Un astfel de cant, practic, rezista la presiuni foarte mari. Poti sa muti mobila, sa o trantesti pe ciment, sa o incarci cu super greutate. Este unul dintre trucurile care dau rezistenta si fiabilitate mobilei din PAL.

Materialele cu care lucram sunt in mare proportie din import si corespund normelor de calitate UE.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744632081; 0318088177; 0318163167
Soseaua Afumati , Nr. 88, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie