MMM Consulting - training si consultanta Bucuresti

Cursuri Leadership

Calitatea relatiilor dintre oameni este un ingredient determinant, iar INCREDEREA este indicatorul sau suprem. Este de departe cel mai bun predictor pentru o comunicare autentica si o relationare prolifica profesional. Si personal. Din acest punct de vedere, sustinem LEADERSHIP-ul PE BAZA DE INCREDERE .
 
Inainte de a fi profesionisti, suntem oameni, iar liderii care valorizeaza aceasta calitate, in primul rand, castiga pe termen lung nu doar in obtinerea de rezultate performante in business ci si in sustinerea unui mediu stabil in companii.
A doua perspectiva este cea a ROLULUI. Marea majoritate a celor care aspira sa devina lideri sunt intr-un rol de manager. Dar nu numai acestia… Top management, middle management, la orice nivel ar fi, isi doresc sa imbine abilitatile de lider in timp ce se dezvolta ca foarte buni manageri.

Acestia au inteles diferenta dintre lider si manager, si in mod constient vor sa isi dezvolte calitatile de lider, sa isi defineasca si sa isi perfectioneze stilul de leadershiprolul de lider si sa isi creasca abilitatile de leadership.

In trainingul de leadership, antrenam pentru:

  • Castigarea increderii, pe baza modelul de Incredere creat de Persona Global (partenerul nostru strategic), sub numele de The Persuasive Communicator (PC). Faciliteaza intelegerea stilului personal de interactiune, intelegerea celorlalte stiluri si antrenarea empatiei si a flexibilitatii. Acesta sta la baza unui program ce poarta acelasi nume, extrem de utilizat de peste 2,5 milioane participanti in diverse programe, in 78 de tari.
  • Dezvoltarea abilitatilor de inteligenta emotionala, denumite sugestiv si cumulat CAPABILTATE EMOTIONALA, model dezvoltat cu succes tot de Persona Global si integrat in workshop-urile MMM Consulting sub numele de #SmartLeadership. Are la baza un instrument de diagnoza inovativ (360 grade), care masoara fiecare competenta in parte si propune solutii personalizate de dezvoltare a fiecareia, in context profesional.
Galerie foto
  • ...