Mirelacont - Expert contabil Bucuresti

Despre noi

Firma de expert contabil Mirela Radulescu, va pune la dispozitie o gama variata de servicii contabile si de solutii fiscale, ce se axeaza pe intreprinderile mici si mijlocii, persoane fizice autorizate sau intreprinderi individuale. In functie de necesitatile dvs., putem fi parteneri pentru evidenta contabila, supravegherea contabilitatii, servicii personal-salarizare, consultanta si asistenta manageriala, cenzorat, intocmire si prezentare situatii financiare si multe altele, oferind servicii de inalta calitate in conditii accesibile. Un parteneriat cu firma noastra de contabilitate, va poate oferi mai mult timp pentru a va concentra pe dezvoltarea afacerii dvs, lucru esential pentru companiile aflate in crestere. Experienta si calitatea serviciilor noastre, integritatea, angajamentul contractual fata de clientii nostrii, ne prezinta ca alegerea preferata pentru firmele care sunt in cautarea de servicii de contabilitate in Bucuresti.

Societatea MIRELACONT SRL s-a infiintat in ianuarie 2008, avand ca obiect principal de activitate activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal si este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) din anul 2008 si a Camerei Consultantilor Fiscali(CCF) din anul 2010. Menirea (misiunea, scopul ) nostru este sa asiguram tinerea evidentei contabile, intocmirea situatiilor financiare si managementul financiar-contabil pentru clientii nostri la cele mai inalte standarde si sa contribuim la corecta informare asupra implicatiilor fiscale ale afacerii.

Ca expert contabil, actionam pentru o gama larga de clienti, din multe domenii de activitate, avand la baza cunostiintele necesare contabile, fiscale si manageriale. Competenta profesionala, integritatea, relatiile stranse cu clientii nostri si angajamentul fata de acestia reprezinta principalele avantaje pe care le veti obtine printr-un parteneriat cu firma de expert contabil Mirela Radulescu.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...