Societatea Civila de Avocati Mircea si Asociatii - Bucuresti

Domenii de specializare

DREPTUL CONCURENTEI
 
• Antitrust – asistenta în cursul investigatiilor si inspectiilor inopinate, audit si programe de conformare cu regulile de concurenta *(”competition compliance”), inclusiv monitorizarea activa a clientului, cursuri de training de specialitate
• Dreptul concurentei neloiale.
• Reglementarile privind regimul ajutoarelor de stat.
• Autorizarea concentrarilor economice.
 
ACHIZITII PUBLICE
 
Firma de Avocatura Mircea si Asociatii este situata în vârful clasamentului firmelor de avocatura din România, cu privire la asistenta juridica acordata în domeniul achizitiilor publice, un sector deosebit de tehnic. Echipa de Dreptul Achizitiilor Publice este coordonata de doamna Catalina Mircea, un avocat cu o experienta de peste 15 ani în acest domeniu.
 
DREPTUL MUNCII
 
Dreptul muncii este un domeniu de specializare cu o îndelungata traditie la Mircea si Asociatii. Am asistat si asistam în continuare societati cu sute si mii de angajati în gestionarea relatiilor de munca, pornind de la contractele individuale, la raporturile cu sindicatele si cu autoritatile publice în domeniu. Într-un sector complex reglementat în favoarea angajatului, ne-am facut un titlu de prestigiu în gasirea de solutii care sa conduca la flexibilizarea raporturilor de munca si la reducerea costurilor pentru angajatori.
 
 
PROPRIETATE INTELECTUALA
 
Mircea si Asociatii, prin avocatii si colaboratorii sai, ofera asistenta juridica în probleme legate de înregistrarea marcilor comerciale si industriale, în litigiile care se nasc în legatura cu acestea, precum si în cazuri de concurenta neloiala, care au la baza încalcarea unor drepturi de proprietate intelectuala.
 
DREPTUL TELECOMUNICATIILOR SI MASS-MEDIA
 
• reglementari în domeniul telecomunicatiilor
• reglementari în domeniul media.
• reglementari în domeniile IT si tehnologie.

Echipa de dreptul telecomunicatiilor este, de asemenea, condusa de domnul Valentin Mircea, un expert foarte respectat în acest domeniu. Echipa include un ansamblu unic de specialisti români si straini, avocati, economisti si ingineri, ce se bucura de o experienta vasta în privinta normelor legale aplicabile si de cunostinte tehnice aprofundate.
 
LITIGII SI ARBITRAJ
 
Cu ajutorul unei echipe de avocati cu o vasta experienta în litigii, îi asistam în mod eficient pe clientii nostri în solutionarea litigiilor lor de afaceri (inclusiv în materia arbitrajului si în cazuri de insolventa), rata de succes de care ne bucuram fiind de aproape 90%, în acest domeniu.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0310699790
Strada Elev Stefanescu Stefan, Nr.10, bloc 465, scara 1, etaj 6, apt.42, sector 2
Distribuie