Mihalcea Serv - Constructii civile, Ilfov

Despre Mihalcea Serv

Societatea Comerciala MIHALCEA SERV S.R.L. este o societate tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia  fiind 2007.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare a clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

S.C. MIHALCEA SERV S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

 Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan local demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

 Activitatea S.C. MIHALCEA SERV S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

Compania este axata pe constructii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Fondatorii, urmarindevolutia ascendenta a pietei imobiliare, au apreciat ca in Bucurestisi in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industrial va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare. Atit constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

 S.C.MIHALCEA SERV S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura desfasurarea conform cerintelor, a activitatii de baza – prestarea de servicii în domeniul constructiilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722125705
Doamna Chiajna, Nr.15 C, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie