Clubul Micul Print - afterschool Bucuresti

Despre noi

Clubul Micul Print este un centru educational unde fiecare copil conteaza. Misiunea noastra este de a oferi copiilor cel mai atractiv program dupa terminarea orelor de scoala. O echipa tânara, bine pregatita, pasionata de educatie îndruma zilnic copiii spre un viitor frumos.

            Obiectivul nostru principal consta atât în dezvoltarea competentelor intelectuale, cât si a capacitatilor emotionale ale micutilor nostri, punând în prim plan nevoile, dorintele si aspiratiile acestora. Activitatile noastre sunt centrate pe elevi, acestia având libertatea de a se exprima prin participare, argumentare si exemplificare.

            Copiii sunt încurajati constant sa-si exprime opiniile, sa se implice activ în cât mai multe activitati benefice dezvoltarii lor, sa interactioneze, sa fie curiosi sa afle lucruri noi, sa se joace si sa iubeasca.

            Astfel, Clubul Micul Print devine un îndrumator în creionarea unor caractere de exceptie, copiii învatând sa îi respecte pe cei din jur, sa fie prietenosi, onesti, sa cunoasca si sa aprecieze adevaratele valori ale vietii si sa fie încrezatori în fortele proprii.

            Bucuria lor reprezinta împlinirea sufletului nostru si suntem mândri sa facem parte din evolutia acestora înspre un viitor stralucit.

Galerie foto
  • ...