MG Movers - Relocare birouri, depozite de produse si bunurile personale, Bucuresti

Mutari Internationale

Oferim servicii de mutare in sistem door-to-door atat la nivel national cat si international ( efectuam servicii de partimoniu si formalitati vamale acolo unde acestea sunt necesare ) . Acoperim toate stadiile unei activitati de mutare de la impachetarea cu grija a bunurilor dumneavoastra pentru a preveni orice risc de deteriorare pe parcursul transportului si pana la efectuarea formalitatilor vamale si asigurarea bunurilor. Asiguram clientilor nostri toate informatiile privind volumul bunurilor pe care doresc sa le mute, necesarul materialelor pentru impachetarea bunurilor  folie cu bule ,hartie, banda adeziva, cutii de lemn pentru obiecte de arta si cutii , cel mai rentabil mod de transport  maritim,rutier si aerian si orice alta informatie utila pe perioada intregului proces de mutare.

Personalul nostru  va asigura serviciile de impachetare/despachetarea bunurilor dumneavoastra,pe parcursul transportului bunurile dumneavoastra beneficiaza de asigurare.

La cerere oferim si servicii de depozitare pe termen lung sau scurt.

Efectuam si servicii aditionale:

-  Relocarea pianelor, seifurilor si autoturismelor.

Totodata pentru a fi siguri ca mobilierul a ajuns in conditii excelente, coletele vor fi verificate conform inventarului intocmit la data incarcarii in camion/container.

Galerie foto
  • ...