Metropolitan Construct - Tamplarie din PVC cu geam termopan, Bucuresti

Despre noi

SC Metropolitan Construct SRL este partener in productia de tamplarie din PVC cu geam termopan ,cu SC Profine Romania SRL , reprezentanta concernuluiProfine GmbH - Germania , proprietarul marcilor Trocal ,Koemmerling si KBE , lider mondial pe piata sistemelor de tamplarie din PVC.De asemenea SC Metropolitan Construct SRL produce si tamplarie, pereti cortina , wintergarten ,inchideri piscine , si altele, din Aluminiu cu sistemele Profilco-Grecia Reynaers- Belgia ,etc.

Toate profilele sunt extrudate in tarile de origine .

Trocal este inventatorul primei ferestre din PVC, din lume,in anul 1954.

SC Metropolitan Construct SRL produce si comercializeaza tamplarie din PVC si Aluminiu ,cu geam termopan Saint-Gobain , dotata cu garnituri  siliconate si accesorii originaleAtat cu sistemele din PVC cat si cu cele de Aluminiu se pot executa si usi glisantebasculant-glisante,liftant-glisante,armonice ,etc .Feroneria folosita este SIEGENIA , G.U. sau Winkhaus, toate germane , pe baza tehnologiilor furnizate de partenerii nostrii, la calitate si standarde germane.

Armaturile sunt zincate de diverse grosimi.

Sistemele noastre au stabilizatori pe baza de CaZn.

Nu contin Plumb sau Cadmiu si sunt certificate Greenline.

Toate sistemele noastre din PVC sunt si in varianta placata cu Aluminiu la exteriorVenind in intampinarea cererilor dvs, societatea noastra va asigura consiliere si ofertare gratuita, ajutandu-va in alegerea sistemului si accesoriilor, a deschiderilor, a sticlei, asigurand obtinera unui raport calitate-pret excelent.Se asigura executie si montare rapida pe baza unor tehnologii certificate in timp. Deasemenea ,va oferim diverse accesorii (glafuri interioare si exterioare.rulouri ,plase de tantari,etc),care se inscriu in acelelasi standard de calitate.Garantarea ferestrelor produse de noi se realizeaza printr-un certificat de garantie emis de SC Metropolitan Construct SRL si printr-un certificat de calitate emis de Profine Romania SRL,proprietara marcilor Trocal,Koemmerling si KBE.

Experienta celor 50 ani ,(impliniti de Trocal in 2004) pe piata mondiala , ne face sa va recomandam cu caldura ferstrele noastre.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721264039; 0722282419; 0212554005
Bd. Basarabia, Nr. 250, Sector 3, Bucuresti
Distribuie