Memphis Service Auto

Atelier Vulcanizare

Echilibrat roti
Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea preintampina uzura neuniforma sau prematura a anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un tremur in volan. Intr-o unitate service, aveti sansa de a va echilibra optimizat ansamblul anvelopa-janta cu aparatura de ultima generatie.

Rotile neechilibrate cauzeaza vibratii care duc la oboseala soferului, la uzura neregulata si prematura a cauciucului si, de asemenea, la uzura nedorita a suspensiei automobilului. Iata de ce o roata echilibrata face diferenta intre un condus placut si unul dezastruos.

Putem spune ca un vehicul este echilibrat in mod corespunzator atunci cand toate componentele de suspensie sau de directie sunt fara defecte si cand ansamblurile de anvelope sau de roti ruleaza drept si corect.
 
 
Indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel
In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia. Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului", intr-un service auto ce dispune de dotarile tehnice necesare . Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile. In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.
 
 
 
Presiune cu azot in anvelope
Avantajele folosirii azotului in loc de aer:

prelungeste viata cauciucului
micsoreaza riscul exploziilor
verificarea presiunii intr-un service se face la intervale mai mari
presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
este mai stabil la variatiile de temperatura
presiunea cu azot este indicata pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat gen remorci sau rulote.
 
Diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla
La Memphis Service se executa si alte reparatii la roti cum ar fi : aplicare petic la rece, aplicare snur, reetansare anvelope, montare antifurturi roti si capace, montare capace, etc.

Galerie foto
  • ...