Mega Cont Expert - Servicii de contabilitate Bucuresti

Servicii audit

Gama serviciilor oferite include auditul situatiilor financiare si al altor rapoarte, auditul tranzactiilor la nivel corporatist, auditul de sistem cat si o serie de servicii conexe ale acestui departament. Standardele de calitate utilizate de catre firma noastra in prestarea acestor servicii sunt in concordanta cu Standardele Internationale de Audit (ISA).

 

Auditul situatiilor financiare.

  •     Audit statuar al situatiilor financiare individuale si consolidate conform Reglementarilor de Raportare Financiara Romanesti (OMF 94/2001, OMF 306/2002), IFRS. Gama de servicii include si auditul rapoartelor de independenta, auditul depozitelor de valori mobiliare, auditul rapoartelor contabile, auditul plauzibilitatii planurilor financiare si evaluari ale rapoartelor conducerii executive catre organele de supervizare.
  • Servicii de audit intern.

  •     Sarcinile realizate de un departament modern de audit intern acopera astazi o gama mai larga decat in trecut si includ ariile auditului financiar, audit operational, auditul managementului si consultanta interna. Oferim solutii privind structurarea functiei de audit intern si include , complet sau partial . servicii de audit intern al corporatiilor. Cunostintele, experienta, serviciile si solutiile noastre aduc o contributie semnificativa la monitorizarea performantelor societatii. Metodele noastre sunt bazate pe identificarea riscului din procesele afacerii. Odata ce slabiciunile, riscurile si ineficientele au fost identificate, sunt formulate propuneri de imbunatatire cu stabilirea gradului de prioritate conform importantei si urgentei.
  •     Intocmirea in termen scurt a rapoartelor financiare.    Echipa noastra analizeaza si sustin clientii in implementarea proceselor necesare si in integrarea lor in procesele de audit pentru a accelera intocmirea situatiilor financiare.

    Galerie foto
    • ...