MedTech Consulting - Cursuri domeniul legislatiei dispozitivelor medicale Bucuresti

Cursuri

C1 - Prezentarea cerintelor legale aplicabile domeniului dispozitivelor medicale

Conditii pentru introducerea pe piata si punerea în functiune a dispozitivelor medicale.

Cerinte pentru operatorii economici care desfasoara activitati de import/distributie si servicii de instalare si mentenanta dispozitive medicale, precum si pentru utilizatorii de dispozitive medicale în cadrul unitatilor sanitare.  

C2 - Regulamentul (UE) 2017/745

Norme referitoare la introducerea pe piata, punerea la dispozitie sau punerea în functiune a dispozitivelor medicale de uz uman si a accesoriilor pentru astfel de dispozitive.

Perioada de tranzitie de la directivele existente la Regulamentul (UE) 2017/745.

C3 - Buna practica de distributie a dispozitivelor medicale

Conditii de participare

Înscrierile se vor face pâna cel târziu cu 10 zile înainte de desfasurarea cursului pentru care optati. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile, prin primirea de catre organizator a Formularului de participare pe care îl gasiti atasat si a confirmarii platii. 

 

Cursurile se adreseaza atât personalului de conducere cât si celui de executie din societati comerciale / firme / institutii ce desfasoara activitati conexe dispozitivelor medicale.

Toate sesiunile de instruire sunt sustinute în sistem online, pe platformele de tip zoom.

Lector

Margareta MIHALACHE - experienta peste 20 de ani în activitati de reglementare în domeniul dispozitivelor medicale (Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale, Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale si Ministerul Sanatatii, participare ca expert in cadrul Grupurilor de lucru pe domeniul dispozitive medicale la nivelul Comisiei Europene/Consiliului Uniunii Europene)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722608662
Str. Zboina Neagra, nr. 3, sector 6
Distribuie